Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція з’ясувала цікаву обставину у п’яного, як чіп водія мотоцикла "Yаmаha"

Поліція з’ясувала цікаву обставину у п’яного, як чіп водія мотоцикла "Yаmаha"

Поліція з’ясувала цікаву обставину у п’яного, як чіп водія мотоцикла "Yаmаha"

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Хустському, Берегівському, Іршавському, Тячівському, Рахівському, Міжгірському районах. 

ВІДЕО ДНЯ

На посту поліції в селі Лазещина Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки "Нива", який не зупинився на вимогу знаку заборони руху. За кермом перебував житель Житомирської області в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол та відсторонили водія від керування, – інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки "ВАЗ-2101", на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Керував автомобілем місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, який також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили водія від керування. 

Реклама

У місті Хуст вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки "Меrсеdеs" іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Драгово Хустського району у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в районній лікарні в нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Довге Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки "Geely", на якому не було однієї фари. Керував ним молодий місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння технічно несправним автомобілем, вилучили водійське посвідчення й відсторонили його від керування.

Реклама

У селі Лозянське Міжгірського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки "Yаmаha", яким керував місцевий житель. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили в нього 2,28 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння й без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Красна Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили вночі вантажний автомобіль марки "ЗІЛ", на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом вантажівки перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили нетверезого водія від керування. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно