Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка намагалася продати свою 3-річну дитину

Жінка намагалася продати свою 3-річну дитину
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 3 серпня, близько 21:15 в місті Мукачево відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції в Закарпатській області спільно зі співробітниками управління КОРД провели спецоперацію та запобігли спробі продажу 3-річного хлопчика.

Поліція працювала в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини, вчинені організованою групою або пов’язані з незаконним вивезенням дітей за кордон чи неповерненням їх в Україну, або з метою вилучення у потерпілого органів чи тканин для трансплантації чи насильницького донорства, або якщо вони спричинили тяжкі наслідки).

Реклама
Читайте також:
Батько намагався продати немовля

Поліцейські встановили, що 39-річна мукачівка підшукала покупців та домовилася про передачу своєї дитини за 2,5 тисячі доларів США. Відомо також, що дитину хотіли купити для жебракування.

Реклама

Жінку викрито у момент передачі дитини та затримано в порядку ст. 208 КПК України, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. За вчинене затриманій загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно