Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінку з дитиною хотіли продати у рабство: продовження шокуючої історії

Мукачівська місцева прокуратура оскаржуватиме рішення Мукачівського міськрайонного суду від 6 серпня 2018 р., щодо обраного запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту місцевій мешканці, затриманій при спробі передачі хлопчика і його матері, інваліда 3-ої групи, за 2,5 тис дол США для трудової експлуатації – жебракування.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі на зазначену ухвалу готується апеляційна скарга, в якій прокуратура наполягатиме на триманні підозрюваної під вартою. Процесуальним прокурором жінці оголошено про підозру за ч.3 ст. 149 КК України – тобто торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини, вчинені щодо малолітнього.

Нагадаємо, 3 серпня, правоохоронцями було затримано 38-річну жительку м. Мукачево, яка за 2,5 тисячі дол США хотіла передати для трудової експлуатації – жебракування – хлопчика 2016 року народження і його 39-річну матір, інваліда 3-ої групи.

Реклама

За вчинення цього злочину, затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років, – підсумували у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно