Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спецоперація на Закарпатті: подробиці від правоохоронців

Спецоперація на Закарпатті: подробиці від правоохоронців
ВІДЕО ДНЯ

23 серпня за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону задокументовано факт передачі мешканцем Закарпаття вогнепальної зброї, пристрою для ведення безшумної стрільби та боєприпасів.

Установлено, що правопорушник намагався передати поштовим відправленням через компанію «Нова Пошта» киянину пістолет марки «Ceska Zbrojovka» моделі «CZ» 1983, пристрій для ведення безшумної стрільби до нього та десятки боєприпасів: 80 набоїв калібру 7,65 мм та 50 набоїв калібру 6,35 мм, які потрапили на територію Украіни поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю України із країн Євросоюзу.

Реклама

Після отримання вказаної посилки відправника та отримувача затримано в порядку ст. 208 КПК України. Спецоперацію проводили спільно із слідчими слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Закарпатській області за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Закарпатській області.

Читайте також:
Резонансна спецоперація у Мукачеві: вилучено величезну кількість наркотиків
Реклама

Першочергові слідчі (розшукові) дії, обшуки за місяцями проживання фігурантів справи та місцями можливого зберігання іншої вогнепальної зброї наразі тривають і проводяться із залученням спецпідрозділу «А» СБУ, – зазначили прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

У ході проведених заходів уже вилучено стрілецьку зброю, боєприпаси виробництва країн Євросоюзу та вітчизняного виробництва: 10 пістолетів, 2 пістолета-кулемета, 11 гвинтівок, 2 РПГ, пластид, тротил, 23 гранати із запалами до них різного ступеня ураження, пристрої безшумної стрільби, 1208 набоїв 9х19 мм, 998 набоїв 7,65 мм, 140 набоїв 45 мм, 5 набоїв 6.35 мм та 447 набоїв калібру 9 мм.

На даний час обшуки ще тривають і за результатами їх проведення будуть вирішені питання щодо повідомлення правопорушникам про підозру та звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно