Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець виготовляв вдома «сурогатний» коньяк

ВІДЕО ДНЯ

Прокуратурою Закарпатської області погоджено підозру 39-річному ужгородцю у незаконному виготовленні алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільного цеху (ч. 2 ст. 204 КК України).

Як вже встановлено, ужгородець, у власному помешканні облаштував підпільний цех з виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції.

Реклама

Для цього він використовував попередньо закуплені етиловий спирт, пробки, марки акцизного податку України, металеві кришки, корки для закупорки пляшок, етикетки, контретикетки, тощо.

Також, при обшуках, в нього виявлено металевий станок для закупорювання пробок, – зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Реклама

У липні поточного року слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у області під процесуальним керівництвом прокуратури області, в ході проведення санкціонованих обшуків, виявлено та вилучено більше 1100 пляшок незаконно виготовленої алкогольної продукції – коньячних виробів торгових марок «Закарпатський», «Тиса», «Ужгород».

Наразі триває подальше досудове розслідування та очікуються результати ряду призначених судових експертиз. За вчинене, підозрюваному загрожує покарання у виді штрафу в розмірі від трьох до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто від 51 тис грн до 170 тис грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно