Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

23-річний чоловік убив батька

Вчора, 30 серпня, на лінію «102» звернувся 23-річний житель села Ділове Рахівського району. Заявник повідомив, що у будинку за місцем проживання виявив свого батька без ознак життя.

ВІДЕО ДНЯ

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Після проведення судово-медичної експертизи з’ясувалося, що причиною смерті стали тяжкі травми. 

У результаті проведених слідчих та оперативно-розшукових дій слідчо-оперативної групи, працівників сектору кримінальної поліції, дільничних офіцерів та групи реагування патрульної поліції, особу підозрюваного встановили. Ним виявився син потерпілого.

Реклама
Читайте також:
Поліція затримала ймовірних вбивць таксиста

Чоловік розповів, що перед тим, як знайшов тіло свого 46-річного батька, у них був конфлікт. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, під час сварки син наніс кілька ударів батьку та пішов із дому.

Реклама

За фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та повідомили  23-річному жителю села Ділове про підозру у правопорушенні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно