Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік обікрав свою знайому

Поліцейські Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжки товарів з місцевих магазинів косметики. До ужгородських правоохоронців звернулася керуюча парфумерно-косметичного магазину. Жінка розповіла, що з приміщення крамниці викрали чоловічі парфуми.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці швидко встановили особу чоловіка, який підозрюється у вчиненні даного кримінального правопорушення. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець. Як з’ясували поліцейські, ужгородець обікрав загалом три магазини косметики.

Фігурант справи, скориставшись зайнятістю продавчинь, викрав із вітрин магазинів парфуми, косметичну продукцію та засоби гігієни. Загальна сума збитку склала близько 2300 гривень.

Реклама
Читайте також:
Один і той самий чоловік скоїв дві крадіжки на Хустщині

Окрім цього, ужгородські поліцейські розкрили крадіжку з помешкання мешканки обласного центру. З квартири ужгородки її 29-річний знайомий викрав золотий ланцюжок, після цього продав його. Чоловіка поліцейські затримали, крадену річ вилучили.

Реклама

Крадіжку з крамниці у Виноградові розкрили і місцеві правоохоронці. З продуктового магазину 25-річний виноградівець викрав пляшку алкогольного напою. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, слідство у справі триває.

За даними фактами крадіжок у відділках поліції відкриті кримінальні провадження, наразі призначені товарознавчі експертизи. У всіх справах вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справ повідомлення про підозру у скоєних ними кримінальних правопорушень.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно