Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Закарпатті розгорівся скандал через жорстоке вбивство чоловіка: усі подробиці

На Закарпатті розгорівся скандал через жорстоке вбивство чоловіка: усі подробиці

На Закарпатті розгорівся скандал через жорстоке вбивство чоловіка: усі подробиці
Чоловіка холоднокровно вбили. Повстало все село.

До редакції інтернет-видання "PMG.ua" звернулися схвильовані читачі. Вони розповіли жахливу історію, яка трапилася ще 7 вересня у селі Черна, що на Виноградівщині. За словами місцевих, у п’ятницю зранку жорстоко вбили їхнього односельця. 37-річний чоловік був чередарем і випасав на полі корів разом із знайомим.

ВІДЕО ДНЯ

"Одна корова раптом втекла з череди і чоловік побіг за нею, – розповідають жителі села Черна. – Саме тоді поруч проходив місцевий мешканець, який побачив цю картину. Він взяв у руки палицю і почав бити нею пастуха по голові у зону потилиці. Він проломив йому череп. Швидка приїхала аж через 2 години".

За словами селян, чоловіка доставили у Виноградівську ЦРЛ, де йому згодом зробили операцію. Однак від отриманих трам чоловік помер. Селяни кажуть, що загиблий був добрим, його знало все село. Жив він сам, був трохи відлюдькуватим.

Реклама
Читайте також:
Закарпатець холоднокровно вбив чоловіка

Місцеві запевняють, що потенційний 58-річний вбивця тримає у страху все село. Він постійно вчиняє конфлікти, бійка, а загиблого чоловіка давно недолюблював. Скаржаться жителі села Черна і на роботу медиків та правоохоронців. Кажуть, що останні спочатку класифікували цю справу як нещасний випадок. Проти цього повстало все село.

Реклама

Журналісти інтернет-видання "PMG.ua" звернулися у поліцію, аби з’ясувати усі подробиці. Як запевнили у Головному управлінні національної поліції Закарпатської області, нарікання селян безпідставні. Наразі відкрито кримінальне провадження за  ст. 128 – Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

"Чоловік помер у лікарні. Поки медики ще не зробили розтин, який остаточно покаже причину смерті закарпатця, – зазначила журналісту інтернет-видання "PMG.ua" речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева. – Ми чекаємо результати розтину, аби перекваліфікувати справу".

Нагадаємо, нещодавно всю область шокувало вбивсто таксиста на Хустщині.

Реклама

Будьте постійно у курсі подій, якими живе Закарпаття – підписуйтесь на канал "PMG.ua"  у Viber та Facebook.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно