Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік стріляв у електриків: продовження резонансної історії

Чоловік стріляв у електриків: продовження резонансної історії

Історія, яка трапилася днями на Закарпатті, схожа на сюжет американського бойовика. У Сокирниці чоловік, побачивши працівників обленерго, які прийшли до нього, аби відключити електропостачання за несплату, витягнув рушницю та з другого поверху свого будинку почав стріляти по працівникам установи. Одного з електриків під прицілом примусив під’єднати лінію електромережі. На це все прибули поліцейські.

ВІДЕО ДНЯ

Майже 15 годин полісмени вели перемовини з агресивним чоловіком, І тільки близько 4 ранку наступного дня зловмисника зі рушницею вдалось затримати. У будинку перебував один. За цією картиною спостерігала сусідка чоловіка. Про свого сусіда пані Мирослава говорить позитивно, каже в житті не бачила його в такому стані. Що ж спричинило таку агресію власника, вже встановлює слідство.

На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав. Тим часом працівники обленерго інформують, агресивний споживач електрики – злісний неплатник. Споживач із грудня 2014 року не допускав працівників товариства до лічильника для зняття показників, а також не оплачував рахунки за спожиту електроенергію. У лютому 2018 року працівники ПрАТ "Закарпаттяобленерго" склали акт про недопуск до лічильника.

Реклама
Читайте також:
Розлючений чоловік стріляв у людей із рушниці

Після цього споживач допустив працівників товариства до огляду приладу обліку, на якому на ту мить було зафіксовано споживання на рівні майже 10 тис. кВт/год, Після складання акту працівники ПрАТ "Закарпаттяобленерго" надали споживачеві рахунок на оплат на суму 8,5 тис.грн., а 8 серпня 2018 року, за відсутності платежу, надіслали офіційне попередження про відключення.

Реклама

Донька ж підозрюваного розповідає, що вони вже не перший рік конфліктують із працівниками установи. Адже лічильник поламаний, в будинку довго ніхто не проживав. Батько жив там лише останні 4 місяці, а рахунки постійно приходили. Більше – у сюжеті "М-студіо".

Нагадаємо, на Мукачівщині стріляли у сільського голову.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно