Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Підозрюваний у смертельній аварії побився із поліцейськими, які його охороняли, і втік з лікарні

Підозрюваний у смертельній аварії побився із поліцейськими, які його охороняли, і втік з лікарні

Підозрюваний у смертельній аварії побився із поліцейськими, які його охороняли, і втік з лікарні

Як уже інформувало інтернет-видання "PMG.ua", у Львові трапилась жахлива аварія за участі мікроавтобуса на закарпатській реєстрації. Тут зіткнулись легковик BMW та мікроавтобус Мерседес (саме останній мав закарпатську реєстрацію).

ВІДЕО ДНЯ

Згодом стало відомо, що 22-річний чоловік, який вчинив смертельну ДТП у нетверезому стані, втік з лікарні, попередньо побившись з правоохоронцями, які його охороняли. Його оголосили у розшук.

Як повідомили у прокуратурі Львівщини, водія автомобіля BMW затримали відразу після аварії, але він також у ній травмувався, тож його доставили у 8-му міську клінічну лікарню Львова для надання медичної допомоги.

Реклама

«Згодом фігуранту, який перебував під охороною працівників поліції, за сприяння сторонніх осіб, вдалось втекти. При цьому, правоохоронцям лиходії завдали тілесних ушкоджень», ‒ розповіли у прокуратурі.

У прес-службі прокуратури  уточнили, що охороняли підозрюваного оперативники Сихівського відділу поліції. У них легкі тілесні ушкодження.

Реклама

Із власних джерел ZAXID.NET дізнався, що підозрюваного звати Самардак Андрій Богданович і допомогла йому втекти велика група людей. Чоловіка оголосили у розшук.

Підозрюваний у смертельній аварії побився із поліцейськими, які його охороняли, і втік з лікарні – 01

Тим часом працівники Сихівського відділу Нацполіції відкрили провадження за ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст.393 КК України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

Реклама

Прокуратура також підозрює працівників поліції, які охороняли підозрюваного, у службовій недбалості. Тож до ЄРДР внесені відомості за ознаками ст.367 КК України.

Нагадаємо, вночі 24 вересня на вул. Стрийській у Львові трапилася ДТП за участі автомобілів ВМW–530 та Mercedes-Benz. Один із пасажирів автомобіля BMW від отриманих травм загинув на місці, а інший отримав тілесні ушкодження та перебуває у лікарні. Водій ВМW перебував у нетверезому стані.

Новини від «PMG.ua» у Viber. Підписуйтесь на наш канал.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно