Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На хабарі затримано закарпатського поліцейського

На хабарі затримано закарпатського поліцейського
ВІДЕО ДНЯ

Працівники Управління внутрішньої безпеки поліції Закарпаття під процесуальним керівництвом прокуратури затримали дільничного Ужгородського відділу поліції в порядку ст. 208 КПК України з підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Вчора, 26 вересня, в 20.00 год в рамках кримінального провадження, передбаченого ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 368 ККУ, на перехресті вулиць Собранецької та Митної в Ужгороді поліція Закарпаття затримала дільничного офіцера Ужгородського відділу. У чоловіка правоохоронці вилучили 14 тисяч гривень. Встановлено, що кошти дільничний отримав від ужгородки за непритягнення до відповідальності її чоловіка. Співробітники Управління внутрішньої безпеки поліції Закарпаття затримали дільничного Ужгородського відділу поліції в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Реклама

Керівництво ГУНП в Закарпатській області наголошує, що робота з виявлення та документування будь-якої протиправної діяльності їх працівників ведеться постійно, всі факти, які матимуть місце, обов’язково будуть виявлені і реакція буде відповідною до чинного законодавства, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, викрито керівника одного з структурних підрозділів управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Закарпатській області при отриманні 750 дол США неправомірної вигоди.

Реклама

Найважливіші новини Закарпаття у вашому Viber.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно