Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Крадіжка двома хлопцями автомобіля та інші злочини Мукачівського району

Крадіжка двома хлопцями автомобіля та інші злочини Мукачівського району

Співробітники поліції Мукачівського відділення встановили осіб, причетних до крадіжок з приватних будинків та незаконного заволодіння автотранспорту. За усіма фактами у поліції розпочали слідство.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці встановили і затримали двох осіб, причетних до незаконного заволодіння автомобілем марки «ВАЗ 2101».

В ході слідства поліцейські встановили, що двоє мешканців села Клячаново, віком 18 та 19 років, близько 05.30 год, на вулиці Центральній у селі Ракошино викрали чуже авто. Під час слідчих дій полісмени за місцем проживання одного з фігурантів кримінального провадження вилучили частину деталей з викраденого автомобіля. Кузов, мотор до авто та інші запчастини мешканці села Кальник перепродали.

Реклама

За фактом незаконного заволодіння автотранспортом у поліції проводять розслідування за ознаками частини 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють молодих чоловіків на причетність до вчинення аналогічних правопорушень на території району. 

Окрім того, поліцейські Мукачівщини встановили особу вже судимого 34-річного мешканця села Горонда, який підозрюється у вчиненні двох крадіжок з будинків жителів району.

Реклама
Крадіжка двома хлопцями автомобіля та інші злочини Мукачівського району – 01

У селі Жнятино під час гостювання у знайомих чоловік викрав мобільний телефон та велосипед. За кілька днів після вчиненого, підозрюваний вчинив ще одну крадіжку з приватного будинку своєї односельчанки. У неї він викрав тюнер до телевізору та велосипед. Викрадені речі поліцейські вилучили за місцем проживання підозрюваного.

За ознаками статті 185 Кримінального кодексу України у поліції проводять розслідування. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно