Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік побив та зґвалтував дівчину. Його очікує суд

Ужгородською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно закарпатця, який у лютому 2018 р. побив, а потім зґвалтував 24-річну ужгородку.

Встановлено, що мешканець Перечинщини, через неприязні відносини, вдарив декілька разів по голові та обличчю дівчину, в якої винаймав житло. Від отриманих травм потерпіла втратила можливість бачити на одне око, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

В подальшому, зв’язавши ужгородку яка опиралась, молодик зґвалтував її, продовжуючи при цьому бити.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Чоловік жорстоко побив свого друга

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Віктор Кузан, за принципової позиції процесуального прокурора, підозрюваного, який вже перебував у розшуку за вчинення підпалу та нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень, взято під варту без можливості внесення застави. Апеляцію сторони захисту на рішення місцевого суду залишено без задоволення.

Відповідно до висновку стаціонарної судово-психіатричної експертизи встановлено, що зловмисник в момент вчинення кримінальних правопорушень жодними психічними захворюваннями чи розладами не страждав.

Дії закарпатця кваліфіковані за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.1 ст.152 КК України (зґвалтування). За вчинення цих злочинів підозрюваному загрожує покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно