Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цигарки і зброя на кордоні у Чопі: подробиці затримання

Цигарки і зброя на кордоні у Чопі: подробиці затримання

Два випадки незаконного переміщення товарів та предметів через державний кордон попередили сьогодні вночі прикордонники Чопського загону. 

ВІДЕО ДНЯ

Спершу, під час огляду легкового автомобіля «Volkswagen» польської реєстрації прикордонники пункту пропуску «Малий Березний» виявили пневматичну гвинтівку. Її на територію України намагався ввезти тридцятирічний українець. Виявити зброю прикордонникам допоміг  службовий собака, який спрацював на легковик під час проведення огляду. Відтак, транспортний засіб вирішили перевірити ретельніше і під валізами у багажному відсіку відшукали пневматичну зброю марки «Wildfire-600» made in Germany, з маркуванням – Lider44TG, калібр 4,5 мм., – інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Про виявлення зброї військові повідомили співробітників Великоберезнянського відділення поліції Ужгородського відділу ГУНП в Закарпатській області. Після завершення процесуальних заходів гвинтівку передали оперативно-слідчій групі.

Реклама
Читайте також:
Зафіксовано спробу: у вантажному потязі перевозили контрабанду

За півтори години у пункті пропуску «Тиса» прикордонники виявили ще одну «знахідку». У ході перевірки мікроавтобуса «Opel Vivaro», який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили ознаки, які свідчили про можливе переобладнання його конструктивних особливостей. Отож, транспортний засіб спрямували на поглиблений огляд, у ході якого спільно з фіскалами виявили тайник. Його  облаштували у задньому сидінні автомобіля у вигляді подвійної стінки. Доступ до тайника став можливий після демонтажу декоративної обшивки сидіння. У сховку 35-річний українець намагався перемістити 420 пачок цигарок «Marlboro».

Реклама

Як результат, контрабандні сигарети та мікроавтобус 2007 року у нашого співвітчизника вилучили. Загальна сума оцінки конфіскату склала понад 279 тисяч гривень.

Нагадаємо, через сигарети чоловік позбувся свого автомобіля.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно