Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Крики та бійка: що вночі коїлося на автозаправці у Мукачеві

Крики та бійка: що вночі коїлося на автозаправці у Мукачеві

Інцидент трапився цієї ночі о 02:40 год. на автозаправочній станції по вул. Матросова в Мукачеві. Двом відвідувачам відмовили у продажі алкоголю, внаслідок чого вони стали порушували громадський порядок.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники АЗС викликали наряд поліції охорони. Поліцейські, які прибули на місце події, спробували заспокоїти чоловіків. Але ті поводилися агресивно та на зауваження поліцейських не реагували. Один із них вдарив правоохоронця, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Розбійний напад на автозаправку, захоплення заручників та переговори зі злочинцями: поліцейські розповіли, що насправді відбувалося в Мукачеві
Реклама

Обидвох хуліганів затримали. Ними виявилися мешканці села Кольчино Мукачівського району 27 та 35 років. Чоловіків освідчили, вони були у стані алкогольного сп’яніння, що засвідчили результати аналізу.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов‘язків слідчі Мукачівського відділу відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно