Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В автобусі «Мукачево – Кошице» виявили зловмисника

В автобусі «Мукачево – Кошице» виявили зловмисника

Двох злочинців зупинили учора на кордоні військовослужбовці Чопського загону. Зокрема, у пункті пропуску «Тиса» прикордонники затримали 36-річну хмельничанку, яку розшукують за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.191 ККУ «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та ч.1 ст.366 ККУ «Службове підроблення».

ВІДЕО ДНЯ

Під час перевірки документів жінки, яка прямувала легковим автомобілем на в’їзд в Україну, відбулося спрацювання бази даних. Відповідно до доручення уповноважених державних органів, прикордонники затримали вказану особу та повідомили про її виявлення співробітникам Національної поліції.

Читайте також:
Неповнолітню дівчину намагалися незаконно вивезти за кордон
Реклама

Згодом, у пункті пропуску «Ужгород» військові затримали ще одного зловмисника. Цього разу спрацювання відбулось щодо чоловіка, який намагався залишити територію України, прямуючи рейсовим автобусом «Мукачево – Кошице». Як з’ясували прикордонники, затриманого розшукують на Волині за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.186 ККУ «Грабіж, поєднаний із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому».

У прес-службі Чопського прикордонного загону повідомили, що після складання відповідних процесуальних документів обидвох правопорушників передали співробітникам Ужгородського відділку поліції ГУНП у Закарпатській області.

Реклама

Нагадаємо, що у понеділок ввечері поблизу українсько-словацького кордону виявили двох нелегалів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно