Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

При ремонті дороги вкрали близько 330 тисяч гривень

При ремонті дороги вкрали близько 330 тисяч гривень

На Закарпатті директору товариства повідомлено про підозру. Посадовця підозрюють у службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів, які передбачалися на проведення ремонту автомобільних доріг Міжгірського району області.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції спільно з працівниками слідчого відділення Міжгірського відділення Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури виявили, що директор одного з товариств області будучи в змові з підприємцем який здійснював технічний нагляд за будівництвом на підставі укладеного договору, шляхом внесення неправдивих відомостей до офіційних документів привласнив кошти однієї з сільрад Міжгірського району, що виділялись на проведення капітального ремонту автомобільної дороги.

Читайте також:
На Виноградівщині розпочато ремонт дороги «Великі Ком’яти – Вилок»
Реклама

Правоохоронці встановили, що обсяги та вартість фактично виконаних робіт з проведення капітального ремонту автодороги місцевого значення значно були завищені.

За результатами експертиз сума збитків завданих державі сягає 330 тисяч гривень.

Реклама

Слідчим відділенням поліції службовій особі повідомлено про підозру за ч.4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст. 366 (Службове підроблення) КК України.

За вчинення даного злочину підозрюваному загрожує доволі суворе покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців.

На даний час досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно