Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зять убив тещу: суд обрав йому покарання

Зять убив тещу: суд обрав йому покарання

У селище Королево, що на Виноградівщині, не так давно сталося жорстоке вбивство під час свята. Літня жінка разом із дочкою та зятем святкували 60-річний ювілей із дня свого весілля. Однак під час застілля між подружжям виник конфлікт, який переріс у бійку. Старенька мати заступилася за дочку. Тоді зять накинувся на тещу. Чоловік наніс їй не менше 7 ударів в область голови, зокрема в область чола, носу та щелепи.

ВІДЕО ДНЯ

Внаслідок цього, жінка, не втримавши рівновагу, впала і при падінні вдарилась об виступаючі частини металевої опалювальної печі, яка знаходилась на підлозі в коридорі будинку. Жінка втратила свідомість. Донька викликала швидку. Як стало відомо інтернет-виданню "PMG.ua", потерпілу доставили у реанімацію із забійними ранами м’яких тканин обличчя, закритою черепно-мозковою травмою, переломами кісток носа і суглобового відростка нижньої щелепи. Вона стікала кров’ю. Однак врятувати стареньку не вдалося. Закарпатка померла у Виноградівській районній лікарні.

Всталося вбивство на вулиці Островського у Королеві ще 1 березня минулого року. Усі троє учасників конфлікту були п’яні. За кілька годин застілля родичі випили 3-4 пляшки горілки. Під час суду, 2 листопада 2018 року, чоловік пояснив, що він свою вину визнає частково, адже не збирався бити тещу і, можливо, випадково штовхнув її під час суперечки з дружиною. Як стало відомо журналістам "PMG.ua", він щиро каявся та просив суворо не карати.

Реклама
Читайте також:
Відвіз дівчину додому, подзвонив їй і помер: нові подробиці кривавого вбивства

Сусіди жінки також зазначали, що покійна перебували із зятем та донькою у хороших відносинах. Вони завжди допомагали старенькій по господарству. Про конфлікти між ними сусіди ніколи не чули.

Реклама

Виноградівський районний суд визнав чоловіка винним у смерті жінки і призначивши йому покарання у виді позбавленні волі строком на 7 років. Проте до вступу вироку в законну силу він перебуватиме на волі. Щодо засудженого обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання строком на 2 місяці.

Нагадаємо, кілька днів тому на Закарпатті вбили молодого чоловіка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно