Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Безхатько вбив молоду закарпатку

Безхатько вбив молоду закарпатку

Підозрюваного у вбивстві закарпатки затримали. Сьогодні вбивці оголосять підозру. Злочин трапився 31 жовтня в на Івано-Франківщині. Там у закинутому приміщенні біля залізо-дорожнього вокзалу виявили тіло жінки з насильницькими ознаками на тілі.

ВІДЕО ДНЯ

Тоді поліцейські просили допомогу, аби встановити особу вбитої. Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", за декілька днів з’ясували, що загибла – уродженка міста Виноградів Ганна Клєшчьова 1987 року народження.

За декілька годин після встановлення особи вбитої затримали підозрюваного. Ним виявився 54-річний уродженець Снятинського району, який судимий за злочини, пов’язані з нанесенням умисних тілесних ушкоджень.

Реклама
Безхатько вбив молоду закарпатку – 01

Чоловік веде антисоціальний спосіб життя та тривалий час проживав у закинутих приміщеннях села Гвіздець, Коломийського району, де і виявили тіло. "Вбита також вела антисоціальний спосіб життя", – запевнили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Реклама
Читайте також:
Відвіз дівчину додому, подзвонив їй і помер: нові подробиці кривавого вбивства

Слідчими встановлено, що чоловік на одному із місцевих вокзалів познайомився з потерпілою. Опісля між ними зав’язався діалог і зловмисник запросив жінку до місця, де тимчасово перебував.

Уже на місці двоє взялися за спиртні напої. Згодом між ними виник конфлікт. Чоловік накинувся на мешканку Закарпаття і наносив удари в область голови. Коли жінка втратила свідомість, він відтягнув її та залишив тіло біля залізничного вокзалу.

Реклама

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення підозри за ч. 1 ст. 115 (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років) ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, закарпатця жорстоко вбили. Тіло чоловіка знайшли біля його машини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно