Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Головна подія тижня: жорстокий замах, який шокував Україну

Цей тиждень запам’ятався закарпатцям гучним і звірським наїздом контрабандиста на начальника відділу прикордонної служби "Ділове", майора Вадима Березенського.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, 15 листопада близько 23:00 поблизу прикордонної смуги у селі Ділове Рахівського району, водій, який порушив вимоги митного контролю, на автомобілі «AUDI A6» іноземної реєстрації, здійснив наїзд на 34-річного офіцера прикордонної служби Вадима Березенського, котрий намагався затримати порушників.

Внаслідок наїзду прикордонник отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні, де перебував у стані коми.

Реклама

Тим часом, 17 листопада правоохоронці затримали 34-річного жителя Рахова, якого підозрюють у скоєнні наїзду на прикордонника. 

У той же день у лікарні помер постраждалий прикордонник, майор Вадим Березенський. У нього залишились дружина та двоє дітей.

Реклама

Сьогодні ж в Ужгородському міськрайонному суді відбулось перше судове засідання, на якому  була визначена міра запобіжного заходу для підозрюваного контрабандиста у вигляді тримання під вартою на 60 діб без визначення застави. У свою чергу, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що підозрюваному загрожує довічне ув’язнення.

У продовження цієї історії варто зауважити, що радний Глави МВС України Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці зазначив, що родині Вадима Березенського буде виплачена компенсація у розмрі 1,2 мільйонів гривень і вручена квартира. "Але краще було б, якби Вадим залишився б живим і служив би надалі народу України", - написав Антон Геращенко.

Інтернет-видання "PMG.ua" і надалі слідкуватиме за ходом ситуації. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно