Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті зупинили двох нетверезих водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському  й Тячівському  районах.  Обидва водії відмовились від проходження медосвідування. 

ВІДЕО ДНЯ

У селі Теребля Тячівського району  правоохоронці  помітили автомобіль марки «Volkswagen Vento», водій якого, побачивши поліцейське авто, не вмикаючи сигнал повороту,   з’їхав у бічну вулицю.  За кермом перебував 32-річний місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків  склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського  посвідчення.  Водія відсторонили  від керування, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
У трьох районах зупинили водіїв напідпитку
Реклама

У селі Шенборн працівники сектору реагування патрульної поліції Мукачівського району зупинили для перевірки автомобіль марки «Mercedes-Benz Vito». Водій,  26-річний житель Мукачева, перебував за кермом   в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.   

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.  

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно