Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Директор приватного товариства вирішив підзаробити незаконним способом

Директор приватного товариства вирішив підзаробити незаконним способом

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з приватних товариств краю, який привласнив близько 340 тис грн, виділених на ремонт дороги Торунь-Лопушне, що на Міжгірщині.

ВІДЕО ДНЯ

В ході досудового розслідування встановлено, що директор товариства, за попередньою змовою з приватним підприємцем, який здійснював технічний нагляд за будівництвом автомобільної дороги Торунь-Лопушне, умисно вніс до акту приймання-передачі виконаних будівельних робіт завідомо неправдиві відомості.

Читайте також:
Дороги Міжгірщини відлякують туристів
Реклама

Так, згідно висновку експерта об’єми виконаних будівельних робіт не відповідають обсягам та вартості робіт визначених в актах і є завищеними на близько 340 тис грн.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.4 ст.191 КК України, привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинене за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах та ч.2 ст.366 КК України - службове підроблення, що спричинили тяжкі наслідки.

Реклама

Як інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області, стосовно фізичної особи-підприємця досудове розслідування наразі триває.

Нагадаємо, що згідно зі статистичними даними Міністерства інфраструктури, Закарпатська область не у повній мірі використала гроші на ремонт доріг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно