Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Небезпечного закарпатця відправлять на примусове лікування у психлікарню

Небезпечного закарпатця відправлять на примусове лікування у психлікарню

Небезпечного закарпатця відправлять на примусове лікування у психлікарню

Галицький суд Львова задовольнив клопотання прокурора про застосування примусового лікування 42-річного Івана Русина, який 13 травня 2018 року на вул. Стрийській ножем поранив 28-річну патрульну поліцейську Тетяну Сороку. Інцидент трапився після того, як поліцейська намагалась затримати винуватця ДТП. Інший поліцейський здійснив попереджувальний постріл у повітря, а потім влучив чоловіку у ногу, після чого його затримали.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначено в ухвалі Галицького районного суду Львова від 22 грудня 2018 року, яку оприлюднено в Єдиному реєтрі судових справ, прийнято рішення про примусове лікування. До набрання ухвалою законної сили до чоловіка буде застосовано «запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають його небезпечну поведінку».

Читайте також:
Як в Ракошині напали на поліцейських: опубліковано відео
Реклама

«До 42-річного уродженця Закарпатської області застосують примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з суворим наглядом, оскільки той страждає психічним захворюванням та не може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними», – повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

У розпорядженні суду було відео інциденту, на якому зафіксовано, як інспекторка наздогнала учасника ДТП, зупинила чоловіка, а той, погрожуючи і вживаючи нецензурну лексику, вдарив її ножем. Інший поліцейський після криків своєї колеги про допомогу здійснив попереджувальний постріл у повітря, влучив нападникові у ногу, після чого зловмисника затримали.

Реклама

16 травня суд взяв під варту чоловіка. Підозрюваному було оголошено про підозру за ст. 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, чоловік вдарив ножем у живіт поліцейську у травні минулого року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно