Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік холоднокровно вбив свого брата

Чоловік холоднокровно вбив свого брата

33-річного мешканця села Чорнотисово, Виноградівського району, обвинувачується у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень рідному брату, від яких останній помер.

ВІДЕО ДНЯ

В ході досудового  розслідування встановлено, що підозрюваний, через особисті неприязні відносини, наніс рідному брату серію ударів руків’ям лопати. У середині вересня 2018 р., від отриманих травм, потерпілий загинув в реанімаційному відділенні районної лікарні.

Намагаючись уникнути відповідальності за скоєне, підозрюваний переховувався у Дніпрі, а під час його конвоювання до Закарпаття – втік з-під варти, вистрибнувши через вікно під час руху поїзда. Розшукали і затримали його правоохоронці через декілька днів знову ж у м. Дніпро.

Реклама
Читайте також:
Опубліковано фото хлопця, який жорстоко вбив свою матір

Як повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін, 28 грудня 2018 року Виноградівським районним судом задоволено клопотання процесуального  прокурора та взято виноградівця під варту на 60 діб без можливості внесення застави.

Реклама

Як зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, наразі, у цьому кримінальному провадженні, процесуальним прокурором затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно підозрюваного за ч.2 ст.121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Читайте також:
Батька з матір’ю міг вбити син, – поліція

Крім того, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом втечі виноградівця під час конвоювання. Попередня правова кваліфікація – за ч.2 ст.393  КК України (втеча з-під варти). Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Мукачівської місцевої  прокуратури.

Реклама

Матеріали кримінального провадження розпочатого за фактом службової недбалості осіб, які здійснювали конвоювання затриманого (ч.1 ст.367 КК України), скеровано за підслідністю для подальшого досудового розслідування до територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові.

Нагадаємо, суд визначив покарання для жінки, яка жорстко вбила власну матір.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно