Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік вбив 5-місячну дитину: мати дівчинки шокувала своєю позицією

Чоловік вбив 5-місячну дитину: мати дівчинки шокувала своєю позицією

Кілька днів тому в сусідній Івано-Франківській області загинула 5-місячна донька закарпатки. За словами матері немовля, медиків викликали після того, як дитині вранці стало погано. Лікарі намагалися врятувати дитинку, але їх зусилля були марними.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, спочатку молода закарпатка переконуала медиків у тому, що дитина впала з ліжка і вдарилася головою. Але згодом зізналася, що її 5-місячну Богданку відлупцював співмешканець. Мовляв, чоловіка серед ночі розлютив плач дитини.

Читайте також:
Страшна смерть малюка: у горе-матері ще залишилося троє дітей
Реклама

24-річна жінка з цим немовлям та ще однією 3-річною донькою восени переїхала до нього із Закарпаття. Відомо, що тієї ночі чоловік підійшов до візочка, де лежало дитя, та декілька разів вдарив малесеньку дівчинку по голові.

Та вже за кілька днів мати загиблої дитини змінила свої свідчення. Зараз жінка переконує, що її коханий ні в чому невинний і не бив дитину. Переконує, мовляв стався нещасний випадок, а в смерті немовляти винні лікарі. Згодом з’ясувалося, що зараз закарпатка вагітна третьою дитиною. Чому ж жінка, яка втратила доньку, так раптово змінила свою думку і як все було насправді? Дивіться у сюжеті "Сьогодні".

Реклама

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", в Іршаві у пологовому будинку розгорівся скандал. Новонароджена дитина опинилася в реанімації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно