Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

10 чоловіків увірвалися у будинок і напали на сім’ю

10 чоловіків увірвалися у будинок і напали на сім’ю

У суді доведено вину ще одного злочинця, який, спільно з іншими 9 чоловіками, безпричинно, з хуліганських мотивів напали на сусідську сім’ю. Хулігани нанесли серію ударів мешканцям будинку різними предметами, пристосованими для нанесення тілесних ушкоджень, які вони принесли з собою (металевий кутник, сокира, дерев’яна палиця, ланцюг та інші).

ВІДЕО ДНЯ

П’ятеро потерпілих, серед яких двоє малолітніх дівчаток-інвалідів, отримали легкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження. Подія трапилась наприкінці серпня 2016 року. Тоді, близько 6 год. ранку, обвинувачений спільно з іншими фігурантами злочину незаконно проникли до приватного будинку в смт. Великий Березний.

Читайте також:
У Мукачеві роми напали на чоловіка
Реклама

Відтак, з урахуванням всіх наданих прокурором доказів, Великоберезнянським районним судом визнано обвинуваченого винним у хуліганстві, вчиненому групою осіб із використанням холодної зброї та інших, заздалегідь підготовлених предметів для нанесення тілесних ушкоджень (ч.4 ст.296 КК України), а також у порушенні недоторканості житла (ч.1 ст.162 КК України) та засуджено до 4 років позбавлення волі.

Як зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської облаті, відносно засудженого міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою залишено без змін, очікується на вступ вироку в законну силу.

Реклама
Читайте також:
На дискотеці напали на чоловіка

Довідково. П’ятеро інших фігурантів злочину засуджені за вироками, які набрали законної сили після їх перегляду в апеляційній та касаційній інстанції і вже відбувають покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Обвинувальні акти стосовно 2 осіб наразі перебувають на розгляді в суді. Крім того, відносно одного з обвинувачених кримінальне провадження закрито під час судового розгляду (у зв’язку із його смертю). Ще один підозрюваний оголошений у розшук.

Реклама

Нагадаємо, нещодавно троє чоловіків зі зброєю та в масках серед ночі увірвалися в будинок.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно