Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві працівника поліції затримали під час отримання хабара

У Мукачеві працівника поліції затримали під час отримання хабара
ВІДЕО ДНЯ

За процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури співробітниками УЗЕ в Закарпатській області Департаменту захисту економіки НП України спільно із працівниками Закарпатського УВБ ДВБ НП України та слідчими СВ Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області затримано судового експерта Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру (НДКЦ) МВС України, що обслуговує один із територіальних сервісних центрів у Мукачеві.

Встановлено, що експерт вимагав від місцевого мешканця 300 дол США за безперешкодне проведення експертного дослідження транспортного засобу та видачу відповідного експертного висновку. Затримали його на робочому місці, при отриманні частини неправомірної вигоди в сумі 4 тис грн.

Реклама
Читайте також:
Попався на хабарі: закарпатський прикордонник намагався з`їсти долари

Крім того, в ході проведення обшуку цього службового кабінету, правоохоронці вилучили значні суми готівки, походження якої буде встановлюватись. Як зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, попередня правова кваліфікація у кримінальному провадженні за ч.3 ст.368 КК України – вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Реклама

Наразі триває проведення першочерговий слідчих дій із документування протиправної діяльності експерта, після чого затриманому буде оголошено про підозру. До обрання судом міри запобіжного заходу, чоловік утримуватиметься в ізоляторі тимчасового тримання.

Зазначимо, суд виправдав правоохоронця, який отримав хабар.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно