Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатця, який винен у смерті маленької дитини, депортували із США

Закарпатця, який винен у смерті маленької дитини, депортували із США

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління спільно з працівниками карного розшуку поліції Закарпаття, відділу Інтерполу та бійцями спецпідрозділу КОРД затримали 31-річного жителя селища Королево, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

ВІДЕО ДНЯ

Цей чоловік у червні 2015 року у Виноградові скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Будучи за кермом автомобіля «OPEL Combo», водій виїхав на смугу зустрічну руху, внаслідок чого зіткнувся із автомобілем «Mercedes-Benz-Sprinter» під керуванням мешканця селища Вишково Хустського району.

Читайте також:
Автомобіль збив дитину на пішохідному переході
Реклама

Від удару «Mercedes-Benz-Sprinter» перекинувся на дах. Внаслідок автопригоди травми отримали водій, його дружина та син. 7-річний хлопчик того ж дня помер у лікарні.

Закарпатця, який винен у смерті маленької дитини, депортували із США – 01
Реклама

Винуватець автопригоди після скоєння ДТП зник. В ході розслідування цієї справи встановили, що чоловік вилетів до Сполучених Штатів Америки, його оголосили у міжнародний розшук. Закарпатця затримала американська поліція, яка повідомила про депортацію українських колег.

На підставі ухвали слідчого судді чоловіка затримали у аеропорту Бориспіль. Виноградівський районний суд обрав чоловіку, підозрюваному у злочині, міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з правом внесення застави. Досудове розслідування у справі триває.

За скоєне фігуранту справи згідно санкції статті загрожує позбавлення волі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортним засобом.

Реклама

Нагадаємо, поліція оприлюднила фото з місця ДТП, у якій постраждав хлопчик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно