Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У чоловіка вкрали автобус «ПАЗ»

У чоловіка вкрали автобус «ПАЗ»

Уночі, 25 лютого, в поліцію Свалявського району надійшло повідомлення від небайдужих про те, що на дорозі при в’їзді в село Березники стоїть підозрілий автобус. Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група виявила автобус марки «ПАЗ» білого кольору, який стояв у снігу на узбіччі дороги.

ВІДЕО ДНЯ

Як встановили правоохоронці, транспортний засіб належить жителю Мукачева, а їздить на ньому, перевозячи пасажирів, житель Березників. Тієї ночі автобус викрали на вулиці з-під будинку водія. Невдовзі поліція встановила особу викрадача транспортного засобу. Ним виявився 27-річний житель села Березники, який свого часу був засуджений за скоєння тяжких злочинів і відсидів у тюрмі 7 років.

Читайте також:
Поки мукачівець був на відпочинку, у нього вкрали машину
Реклама

Цього разу молодий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заліз вночі на вулиці до чужого автобуса й скоїв угон. Однак, не маючи навиків водіння, заїхав у сніговий насип, автобус зупинився, і зловмисник кинув його. Окрім того, як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, раніше цей чоловік обікрав у своєму селі ще один автобус, припаркований на вулиці, звідки викрав цінні речі.

У чоловіка вкрали автобус «ПАЗ» – 01
Реклама

Поліція розпочала кримінальні провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України) і за ч.2 ст.185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно). Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК і поміщено під варту. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, на Хустщині хлопець украв машину у свого друга.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно