Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Судитимуть чоловіка, який в’їхав у натовп людей і вбив одну з жінок

Судитимуть чоловіка, який в’їхав у натовп людей і вбив одну з жінок

Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 35-річного мешканця міста Виноградів, який обвинувачується в умисному вбивстві рідної сестри та травмуванні ще чотирьох осіб, які на той момент були поряд із нею.

ВІДЕО ДНЯ

Сталося це у серпні 2018 року. У ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний умисно наїхав автомобілем «Mitsubishi Lancer» у натовп людей, намагаючись таким чином вбити 34-річну сестру, а коли жінку відкинуло на проїзджу частину дороги – навмисне переїхав її легковиком та зник з місця події.

Від тяжких травм, потерпіла загинула в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Крім неї, травми середнього та легкого ступенів тяжкості також отримали ще четверо осіб, які в той момент були поряд із нею.

Реклама
Читайте також:
Брат вбив свою сестру та травмував ще чотирьох людей: шокуючі подробиці

На початку вересня виноградівцю оголошено про підозру у порушенні правил дорожнього  руху, що спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України) та залишення в небезпеці, що спричинило смерть особи (ч.3 ст. 135 КК України). Тоді ж судом було обрано йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави. Апеляційну скаргу прокуратури на це рішення суду першої інстанції, судом було відхилено.

Реклама

«В подальшому, за результатами вивчення матеріалів кримінального провадження, Берегівською місцевою прокуратурою перекваліфіковано це провадження, як умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України) та порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження (ч.1 ст.286 КК України)», – повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін.

Наразі досудове розслідування завершено скеруванням обвинувального акту до суду для розгляду по суті. Згідно санкцій статей, за якими кваліфіковані дії підозрюваного, за скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно