Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як два посадовці розкрадали гроші

Як два посадовці розкрадали гроші

Двом посадовим особам комунального підприємства повідомлено про підозру. Внаслідок протиправних дій підозрюваних державі завдано понад два мільйони збитків. Слідчі спеціалізованого відділу з розслідування особливо тяжких злочинів Слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, спільно з оперативниками Управління захисту економіки Національної поліції України в Закарпатській області, за процесуального керівництва прокуратури, провели розслідування справи, що стосується незаконного привласнення держмайна.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці встановили, що протягом 2015-2017 років посадові особи одного з комунальних підприємств області вносили до офіційних документів заздалегідь неправдиві відомості щодо потреб газу для теплопостачання. Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, у подальшому незаконно отримані кошти розподілялися між посадовцями, шляхом нарахування премій та надбавок до заробітної плати.

Читайте також:
На Хустщині шахраї від імені податківців вимагають гроші
Реклама

28 лютого 2019 року двом посадовим особам комунального підприємства було повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою) та з ч. 2 ст. 28, за ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Санкції статті передбачають позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна та штрафом до двохсот п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Реклама

Нагадаємо, за мукачівців "взялися" аферисти. Містянам приходять дивні повідомлення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно