Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сталася страшна аварія: загинула заробітчанка із Закарпаття

Сталася страшна аварія: загинула заробітчанка із Закарпаття
ВІДЕО ДНЯ

Жахлива ДТП сталася на трасі "Київ-Чоп" вчора, 9 березня. Водій мікроавтобуса "Мерседес Спринтер", 55-річний житель Чернівецької області, перевищив швидкість, не впорався із керуванням, з’їхав із дороги та перекинувся. 

Як стало відомо згодом, у мікроавтобусі були заробітчани, які поверталися з Італії. Автобус перекинувся на Львівщині біля села Козьова. Жінку-заробітчанку із Закарпаття, яка знаходилася на передньому сидінні автомобіля, затиснуло. Закарпатка 1956 року народження померла на місці.

Реклама

За інформацією інтернет-видання "PMG.ua", ще двоє пасажирів, 19-річний юнак та 61-річна жінка отримали тілесні ушкодження.

Читайте також:
Стали відомими обставини ДТП, внаслідок якої загинув закарпатець у Чехії
Реклама

"Працівники поліції зазначили, що цей водій неодноразово притягався за порушення ПДР , а саме перевищення швидкості. Сам транспортний засіб також у незадовільному стані, колеса лисі", – переконує закарпатець Роман Келемен, який оприлюднив фото з місця аварії.

"Люди довірили своє життя сумнівному перевізнику, а скільки таких їздить в Україні. Також треба зазначити, що дорога на цьому відрізку завжди мокра, від стікання гірських струмків, – зазначив Роман Келемен. – ДТП трапилася зранку і, як говорять свідки, вода замерзла і було дуже слизько".

У поліції розповіли, що за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Реклама

Нагадаємо, опубліковані фото закарпатців, які загинули у моторошній аварії в Чехії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно