Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатські наркоторговці заробляли в місяць майже мільйон гривень. Суд обрав їм запобіжний захід

Закарпатські наркоторговці заробляли в місяць майже мільйон гривень. Суд обрав їм запобіжний захід

Закарпатські наркоторговці заробляли в місяць майже мільйон гривень. Суд обрав їм запобіжний захід
ВІДЕО ДНЯ

Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою шістьом жителям Закарпатської області, які протягом тривалого часу здійснювали наркозлочини на території України у складі злочинного угрупування.

Зокрема, слідчий суддя, заслухавши клопотання прокуратури, ухвалив зважене рішення обрати шістьом підозрюваним міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб, з можливістю внесення застави. Загальна сума застави для усіх підозрюваних становить понад 4,5 мільйонів гривень.

Реклама
Читайте також:
Спецоперація у Мукачеві: відомі подробиці резонансного затримання наркоторговців

Нагадаємо, 8 березня, працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, бійцями КОРДу та роти поліції особливого призначення, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели спецоперацію з затримання членів організованого злочинного угрупування. Вони налагодили з-за кордону канал поставок психотропної речовини «метамфетамін», та займалися її розповсюдженням на території України.

Реклама

У ході слідчо-оперативних заходів проведено понад 20 обшуків у фігурантів кримінального провадження. Працівники поліції вилучили у них наркотичні речовини, зброю, автомобілі та гроші у великих розмірах. Серед членів угрупування були чітко розподілені їх основні ролі, зокрема, одні правопорушники займалися поставками метамфетаміну в Україну, інші – розповсюдженням наркотиків на території держави, і кожен виконував безпосередньо свою «роботу».

Додамо, що місячний прибуток наркозлочинців оцінюється в майже мільйон гривень. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За цей злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Реклама

Нагадаємо, чоловіку, який намагався перевезти через кордон 30 кг наркотиків, оголосили про підозру.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно