Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція розкрила вбивство 20-річного мукачівця, який працював на АЗС

Поліція розкрила вбивство 20-річного мукачівця, який працював на АЗС

Працівники поліції Мукачева спільно зі співробітниками ГУНП в Закарпатській області за погодженням процесуального прокурора Мукачівської міськрайонної прокуратури встановили осіб, причетних до розбійного нападу та вбивства у Мукачеві. Одного з підозрюваних взяли під варту, щодо іншого – вживаються заходи стосовно його затримання. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Оприлюднено фото з місця вбивства 20-річного мукачівця

Нагадаємо, 25 лютого на лінію «102» надійшло повідомлення про побиття та пограбування людини на вулиці Кооперативній у Мукачеві. На місці події працівники поліції виявили тіло молодого хлопця з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявися 20-річний місцевий мешканець. Хлопець працював оператором на місцевій АЗС.

Реклама
Поліція розкрила вбивство 20-річного мукачівця, який працював на АЗС – 01

В ході досудового розслідування працівники поліції встановили двох осіб, які причетні до вчинення злочину. У вчиненні кримінального правопорушення підозрюються двоє мукачівців, віком 20 та 30 років.

Реклама

Старшого з них, якому повідомлено про підозру у скоєнні Розбою, вчиненого організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187 ККУ), затримано, зараз він перебуває під  вартою. 

Поліція розкрила вбивство 20-річного мукачівця, який працював на АЗС – 02

Другому співучаснику злочину – 20-річному мукачівцю, інкримінують Умисне вбивство з корисливих мотивів (ч.2 ст.115 ККУ) та Розбій, вчинений організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187 ККУ). Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення його місцезнаходження. Вирішується питання про оголошення у розшук.

Реклама

До розслідування справи залучені фахівці Мукачівського відділу поліції, експерти, криміналісти Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, працівники прокуратури. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, за інформацію, яка допоможе знайти вбивць 20-річного мукачівця, обіцяли 50 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно