Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті бійці спецпідрозділу "Корд" затримували розбійників

На Закарпатті бійці спецпідрозділу "Корд" затримували розбійників
ВІДЕО ДНЯ

У селі Дубриничі Перечинського району 12 березня скоїли розбійний напад на цілодобовий магазин. У крамницю близько 03:40 вдерлися двоє невідомих у масках, які були озброєні пістолетом і битою. Погрожуючи зброєю дівчині-продавцеві та охоронцеві крамниці, бандити забрали з каси гроші в сумі 20 тисяч гривень, відібрали від потерпілих мобільні телефони й втекли.

Над розкриттям цього резонансного злочину, окрім Перечинської поліції, працювали й працівники обласного апарату поліції, зокрема Управління карного розшуку, кінологи тощо. Учора, 20 березня, злочин розкрили. Для затримання розбійників залучалися бійці спецпідрозділу поліції "Корд".

Реклама

За підозрою в скоєнні розбійного нападу затримано двох жителів села Зарічево Перечинського району віком 20 і 21 рік. Один із них раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за грабіж та умисне тяжке тілесне ушкодження.

Читайте також:
Розбій у Мукачеві: озброєні зловмисники увірвалися в офіс і вкрали 200 тисяч
Реклама

"У затриманих вилучено пневматичний пістолет, биту та речові докази по кримінальному провадженню, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. – За цим фактом триває розслідування". Злочин кваліфікується як розбійний напад, поєднаний із проникненням у приміщення (ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України). За це передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Відносно затриманих наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також слідчі перевіряють їх на причетність до скоєння інших злочинів на території краю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно