Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві затримали жінку, яка вкрала з аптеки гаманець із 9 тисячами грн

У Мукачеві затримали жінку, яка вкрала з аптеки гаманець із 9 тисячами грн

Співробітники поліції затримали тячівця за підозрою у вчиненні крадіжки рушниці та жінку, яка в Мукачеві з аптеки викрала гаманець з грошима. За обома фактами розпочато слідство. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Поцупили гаманці, велосипед та сумочку: у поліції розповіли про кілька крадіжок

До працівників Мукачівського відділу поліції звернулась 42-річна жінка,  яка повідомила, що з аптеки на вулиці Возз’єднання від неї викрали гаманець з грошима. Сума збитку склала понад 9 тис.грн. Співробітники кримінальної поліції Мукачева оперативно встановили особу, причетну до  вчиненого. Нею виявилась 28-річна жінка, яка скористалась відсутністю відвідувачів аптеки  і  з полиці викрала чужий гаманець, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Реклама

За ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України відкрито  кримінальне провадження. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного  заходу підозрюваній.

Працівники Тячівського відділу поліції затримали 22-річного мешканця села Руське Поле, який переховувався від слідства за вчинення крадіжки. 

Реклама

У ході досудового розслідування справи слідчі встановили, що підозрюваний у злочині, пошкодивши вікно на будинку жителя с.Дулово, викрав гладкоцівкову рушницю та фотоапарат. Кримінальне провадження розслідується  за частиною 3 статті 185 ККУ. Фігуранту справи обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно