Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Вчора у кількох районах Закарпаття спецпризначенці проводили обшуки: відомі подробиці

Вчора у кількох районах Закарпаття спецпризначенці проводили обшуки: відомі подробиці

Вчора у кількох районах Закарпаття спецпризначенці проводили обшуки: відомі подробиці

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, співробітниками Управління  захисту економіки  в  Закарпатській області  спільно  із детективами відділу по розслідуванню особливо тяжких злочинів  СУ ГУНП в Закарпатській області  14 квітня 2019 року проведено санкціоновані обшуки, за результатами яких припинено незаконну діяльність 10 гральних закладів, які функціонували всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». 

ВІДЕО ДНЯ

Обшуки проводились на території м. Ужгорода, м. Чоп, Ужгородського району, м. Виноградів, Виноградівського та Тячівського районів, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області. 

Правоохоронці виявили та вилучили  125 одиниць комп’ютерної техніки, 4 столи (рулетки) для здійснення гри на грошові кошти,  грошові кошти в сумі 128 тис. грн., мобільні телефони, телевізор,  Wi-Fi роутери, модеми, касовий апарат, веб-камеру, вінчестери, світчів, флеш носії, сейф, касовий апарат, «чорнові записи» та іншу документацію. За попередніми даними сума вилученого обладнання становить понад 600 тис. грн.

Реклама
Читайте також:
Правоохоронці провели обшуки та вилучили чимало тютюнових та алкогольних виробів без акцизних марок

Окрім того, вилучено транспортний засіб «Volkswagen Passat» та транспортний засіб «Toyota  Cruiser», в якому виявлено та вилучено гранату РГД-5 із запалом до неї та рукописні документи, які були пошкоджені фігурантом справи. 

Реклама

Зазначені слідчі дії проведено в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.203-2 КК України по факту надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу.

Проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення свідків, очевидців та осіб причетних до організації грального бізнесу.  Вирішується питання щодо накладення арешту та скерування вилученого обладнання для проведення судової експертизи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно