Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Посеред вулиці стріляли у дітей? Усі подробиці резонансного інциденту

Посеред вулиці стріляли у дітей? Усі подробиці резонансного інциденту
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні ряд закарпатських ЗМІ повідомляли про те, що вчора у Хусті невідома особа стріляла у дітей. Мовляв, невідомий чоловік із 50-ти метрів здійснив постріли у хлопчаків. Подія сталася в районі вулиці Івана Франка.

Журналісти інтернет-видання "PMG.ua" вирішили з’ясувати, що ж насправді трапилося у Хусті. Виявляється, о 19:09 поліцейські отримали повідомлення від жінки, яка розповіла, що в місті невідома особа посеред вулиці стріляла у дітей. За словами жінки, стріляли із вогнепальної зброї і влучили одному хлопчику у плече. Зазначимо, що про цю подію у Фейсбуці написала Олена Зибіна і додала фото.

Реклама

На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що постраждалим виявися мешканець Хуста 2009 року народження. Від отримав тілесне ушкодження, але стороннього тіла, тобто кулі, виявлено не було.

Читайте також:
Вночі обстріляли з гранатомета будинок матері відомого закарпатського політика
Реклама

Лікар-травматолог, який оглядав хлопчика, зазначив, що дитина отримала травму від ударом каменю чи іншого предмету. Тобто,швидше за все, у хлопчика стріляли з рогатки, а не з вогнепальної зброї. Крім того, при огляді футболки слідів пошкодження матерії правоохоронці не виявили.

Поліція взяла свідчення від батьків дитина та від постраждалого. У підсумку, від написання заяви батьки хлопчика відмовилися. Відомості будуть внесені до єдиного реєстру за ст. 125 ККУ – Умисне легке тілесне ушкодження. Як зазначила журналісту "PMG.ua" речниця відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області Інеса Манзулич-Іванова., триває подальше рослідування. Встановлюються всі обставини цього інциденту та особа людини, яка поранила дитину.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно