Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатця, який продавав контрафактний «Закарпатський» коньяк, невдовзі судитимуть

Закарпатця, який продавав контрафактний «Закарпатський» коньяк, невдовзі судитимуть

Закарпатця, який продавав контрафактний «Закарпатський» коньяк, невдовзі судитимуть

На Закарпатті справу щодо розповсюдження контрафактної алкогольної продукції направлено до суду. Контрафактна алкогольна продукція реалізовувалась як на території області, так і в інших регіонах країни.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що 3 грудня працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області Національної поліції України та слідчі обласної поліції за процесуальним керівництвом прокуратури області провели санкціоновані обшуки за місцем зберігання контрафактну та за місцем мешкання фігурантів.

Під час проведення санкціонованих обшуків було вилучено 1400 пляшок контрафактного коняку «Закарпатський» з підробленими марками акцизного податку України. Ринкова вартість вилученої алкогольної продукції становить понад 235 тис. грн.

Реклама

Як розповіли в Управлінні захисту економіки в Закарпатській області, правоохоронці встановили причетність до вчинення цього злочину мешканця Ужгородського району, який реалізував контрафактний коньяк на території Закарпатської області. Таку продукцію мали змогу замовити і мешканці інших областей України.

Читайте також:
На Закарпатті вилучено партію контрафактних сигарет вартістю 885 тис грн
Реклама

27 лютого 2019 року фігуранту справи повідомлено про підозру за ч.1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання марок акцизного податку вчиненні організованою групою чи в особливо великому розмірі) та за ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, збут або транспортування з метою збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

19 квітня стосовно фігуранта справи Ужгородським міськрайонним судом Закарпатської області було обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. 26квітня по цій справі закінчено досудове розслідування, а обвинувальний акт направлено до суду. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно