Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Судитимуть подружжя з Одещини, яке облаштувало на Закарпатті нарколабораторію

Судитимуть подружжя з Одещини, яке облаштувало на Закарпатті нарколабораторію

Судитимуть подружжя з Одещини, яке облаштувало на Закарпатті нарколабораторію
ВІДЕО ДНЯ

Завершено досудове розслідування у об’єднаному кримінальному провадженні стосовно подружжя з Одещини та мешканця Сумщини, які вдома організували дві підпільні нарколабораторії з вирощування коноплі.

У грудні 2018 року в рамках санкціонованих обшуків у одному з приватних будинків села Косівська Поляна, що у Рахівському районі, правоохоронці виявили спеціально обладнане приміщення для вирощування коноплі, яке було в повній мірі обладнане системою кондиціонування та поливання рослин.

Реклама

Встановлено, що цю нарколабораторію на горищі приватного будинку спільно організували чоловік із дружиною, які незадовго до цього переїхали з Одещини до Закарпаття. Тоді правоохоронці також виявили 32 глечики з рослинами коноплі та 5 поліетиленових пакетів сухої речовини.

Читайте також:
На Мукачівщині лікар-стоматолог торгував наркотиками
Реклама

У ході слідства правоохоронці здобули докази того, що допомагав їм у цьому уродженець Сумщини. В подальшому, поліцейські провели обшуки на території Роминського району Сумської області у приватному помешканні підозрюваного, де викрили ще одну нарколабораторію, яку той облаштував у власній квартирі.

Тоді знайшли глечики з 86 рослинами коноплі, а також близько 10 грам сухої подрібненої речовини канабісу. Дії підозрюваних кваліфіковані за рядом статей. Так, 46-річний чоловік та його 39-річна дружина обвинувачуються у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 306, ч. 2 ст. 310; ч. 3 ст. 313 та ч. 2 ст. 317 КК України.

Як зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, дії 26-річного сумчанина кваліфіковані за  ст. 28 - ч. 2 ст. 310, ст. 28 - ч.2 ст. 313, ст. 28 - ч. 2 ст. 317, ч. 1  ст. 306, ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 310, ч. 3 ст. 313 та ч. 2 ст. 317 КК України.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно