Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатський поліцейський потрапив у жахливу ДТП і збив школярку

Закарпатський поліцейський потрапив у жахливу ДТП і збив школярку
ВІДЕО ДНЯ

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 6 травня, близько 12:07  у селі Татарів, що на Івано-Франківщині. 40-річний закарпатець, який керував автівкою Фольксваген Гольф, їхав автодорогою Мукачево-Рогатин-Львів в напрямку Івано-Франківська.

У той час 35-річний водій автомобіля Фольксваген Транспортер, мешканець селища Ворохта, виїхав з правої бічної дороги, не переконався у безпеці рух, здійснив поворот ліворуч і в нього врізався  автомобіль Фольксваген Гольф. Як зазначили у секторі комунікації поліції Івано-Франківської області, отанню автівку відкинуло на узбіччя дороги, по якій рухалася 14-річна дівчинка-пішохід. У подальшому Фольксваген Гольф злетів у 6-метровий обрив разом із потерпілою.

Реклама
Читайте також:
У Чинадієві сталася аварія. Трьох людей доставили у лікарню

Через ДТП дівчинку з травмами доставлено до Яремчанської лікарні. Лікарі діагностували у дев’ятикласниці неповний травматичний відрив лівої гомілки на рівні нижньої третини, струс головного мозку та ЗЧМТ. Наразі капітан поліції, його дружина та водій Фольксваген Т-4 за медичною допомогою в заклади охорони здоров’я не зверталися. Водіїв поліцейські перевірили на стан сп’яніння, керманич – тверезі.

Реклама

Відомо, що поліцейський проживає в селі Лази Тячівського району. На момент ДТП він перебував поза службою і їхав в Івано-Франківськ разом із дружиною, яка повинна була складати екзаменаційну сесію в Франківську.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ. Тривають слідчі дії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно