Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У мікрорайоні Росвигово, що в Мукачеві, побили патрульних

У мікрорайоні Росвигово, що в Мукачеві, побили патрульних

Неприємний епізод трапився нещодавно, 11 червня, близько 22:20 год. Патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Росвигівській у Мукачеві невідома особа чіплялася до заявника і нанесла йому тілесні ушкодження.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські одразу вирушили на місце події, де відібрали попередні пояснення у потерпілого. Пропатрулювавши прилеглу територію, схожу за описом особу інспектори помітили неподалік. На зауваження патрульних громадянин не реагував, натомість висловлювався нецензурною лайкою, а згодом вдарив поліцейських кулаком та спробував втекти з місця події.

У мікрорайоні Росвигово, що в Мукачеві, побили патрульних – 01
Реклама

"Громадянина вдалося наздогнати та затримати. До нього було застосовано спецзасіб кайданки та доставлено до Мукачівського міськвідділку", – зазначили в УПП Закарпатської області.

Читайте також:
Заламували руки та витягували з машини: на Закарпатті розгорівся скандал через дії поліцейських
Реклама

Екіпаж поліції звернувся за медичною допомогою до медзакладу, де їм було встановлено попередній діагноз. Патрульний отримав забійну рану підборіддя та забій нижньої губи. Інспекторка патрульної поліції – струс головного мозку.

У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). За це правопорушнику може загрожувати обмеження волі строком до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Загалом, з початку року було зафіксовано ще 3 такі випадки, кваліфіковані за статтею 345 ККУ, 18 випадків – за статтею 342 ККУ (Опір представникові правоохоронного органу). За усіма подіями проводяться слідчі дії.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно