Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • "Те, що трапилося, це нещасний випадок", – батько Іванни Костраби поспілкувався з журналістами

"Те, що трапилося, це нещасний випадок", – батько Іванни Костраби поспілкувався з журналістами

"Те, що трапилося, це нещасний випадок", – батько Іванни Костраби поспілкувався з журналістами

Студентку Іванну Кострабу, яка в Ужгороді на величезній швидкості вилетіла на зустрічну смугу на Porsche і врізалася у Ford, взяли під варту на два місяці без права внесення застави.

ВІДЕО ДНЯ

На суді вона попросила вибачення, запевняючи, що страшна ДТП — нещасний випадок. Тим часом потерпілий через дівчину Олександр Костюк перебуває у вкрай важкому стані.

Кілька разів намагалася отримати права

21-річна студентка УжНУ опинилася за кермом дорогого Porsche без прав. Очевидці стверджують, що документів поліції вона не пред’явила, посилаючись на те, що зараз приїде її хлопець, який усе вирішить.

Реклама
"Те, що трапилося, це нещасний випадок", – батько Іванни Костраби поспілкувався з журналістами – 01

Як заявив один зі знайомих дівчини, Костраба не раз намагалася скласти іспити і отримати водійські права, але оскільки з неї нібито вимагали хабар, зробити цього вона не змогла.

Реклама

Іванна Костраба навчається в університеті на факультеті міжнародних відносин, вона майбутній економіст. Її батько, В’ячеслав Костраба, живе в Італії. Він у соцмережах вибачився за поведінку дочки. Однак із сім’єю він не живе. І, як розповів, з мамою Іванни не спілкується.

Читайте також:
ДТП із мажоркою в Ужгороді: з’явились несподівані деталі

Коли ми запитали його про те, чи знає він щось про цю аварію, В’ячеслав відповів, що не в курсі. "Але постраждалим ми допомагатимемо", — запевнив він.

Реклама

Що цікаво, Іванна була за кермом не свого авто. Porsche належить колишньому працівнику міліції Василю Корсаку. Стосовно нього також розпочате досудове розслідування. Йому інкримінують допуск до керування особи, яка не має відповідного права.

"Те, що трапилося, це нещасний випадок", – батько Іванни Костраби поспілкувався з журналістами – 02

Корсак приїздив і на місце ДТП. Які у нього стосунки з Іванною, батько дівчини відповідати не захотів. "Я в особисте життя своїх дітей не лізу", — сказав він.

Одна зі знайомих Іванни вважає, що про неї говорять неправду. "Всі побачили гарну дівчину на дорогій машині і негайно оголосили її мажоркою, облили брудом і зненавиділи. Навіть цей тест на алкоголь, який виявився негативним. Всі відразу в один голос почали кричати, що він куплений. Хоча Івана не п’є, і категорично проти наркотичних речовин", — заявила нам дівчина.

Читайте також:
"Мені дуже прикро", – винуватиця аварії в Ужгороді попросила вибачення за скоєне

Батько Іванни також стверджує, що його дочка росла нормальною, гарною дитиною. "Я з дитинства привчав її до спорту, вона росла нормальною, зразковою дитиною, без шкідливих звичок. Те, що трапилося, це нещасний випадок", — впевнений батько студентки.

Загроза життю існує

Потерпілий 32-річний Олександр Костюк перебуває у важкому стані в Ужгородській міській лікарні. У нього переломи черепа, забої мозку і внутрішніх органів, численні переломи рук, ніг і ребер, як повідомила його дружина Юлія, "легені — у решето". Також жінка розповіла, що він реагує на її голос.

Реклама

У вівторок, 18 червня, на своїй сторінці у Facebook Юлія написала, що чоловікові терміново потрібна трахеостоматична трубка. Як не дивно, її не виявилося у лікарні в Ужгороді. Самі лікарі кажуть, що стан Олександра дуже важкий, загроза його життю ще зберігається, але він бореться.

"Те, що трапилося, це нещасний випадок", – батько Іванни Костраби поспілкувався з журналістами – 03

Дружина потерпілого працює головним спеціалістом у фінансовому відділі Ужгородської РДА. А Олександр володіє компанією, яка постачає на Закарпаття угорські та німецькі продукти харчування. У них є маленька дочка Марія.

Після суду в Ужгороді Юлія сказала, що задоволена ухваленим рішенням — відправити винуватицю аварії на два місяці під варту без внесення застави. Також вона повідомила, що не бажає зла Кострабі, оскільки студентка сама на себе накликала біду.

"Те, що трапилося, це нещасний випадок", – батько Іванни Костраби поспілкувався з журналістами – 04

Поліція відкрила справу за ч. 2 ст. 286 КК України. Якщо вина студентки буде доведена, то їй загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно