Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Скоїв смертельну ДТП і втік: закарпатців здивував вирок суду

Скоїв смертельну ДТП і втік: закарпатців здивував вирок суду

17 вересня минулого року на Ужгородщині сталася моторошка аварія. 15-річна школярка поверталася зі школи, коли на неї на пішохідному переході у Нижньому Солотвині збило авто. Винуватець аварії навіть не зупинився і просто втік. Олександра померла на місці ДТП. Як з’ясувалося, аварію скоїв громадянин Ізраїлю, який потім намагався втекти від відповідальності за кордон.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора ж судом постановив вирок іноземцю. Як переконують у прес-службі Ужгородського міськрайонного суду, у ході судового розгляду обвинувачений вину у вчинених злочинах визнав повністю, щиро розкаявся і добровільно відшкодував родині загиблої дівчини матеріальну та моральну шкоду в повному обсязі.

Скоїв смертельну ДТП і втік: закарпатців здивував вирок суду – 01
Реклама

Суд, проаналізувавши наявні в матеріалах справи докази, заслухавши пояснення свідків та врахувавши зізнавальні покази обвинуваченого, констатував наявність вини у діях останнього й призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Читайте також:
Смертельна ДТП: очевидці розповіли моторошні подробиці
Реклама

Разом із тим, судом прийнято до уваги щире каяття обвинуваченого, повне відшкодування ним шкоди та позицію прокурора й батьків загиблої щодо обрання винуватцю ДТП покарання, не пов’язаного з позбавленням волі.

Окрім цього, судом враховано, що на утриманні 22-річного обвинуваченого перебуває двоє малолітніх дітей та вагітна дружина. Стан здоров’я громадянина Ізраїлю вимагає його постійного лікування.

Враховуючи вищезазначене, суд призначив остаточне покарання обвинуваченому у вигляді п’яти років позбавлення волі, звільнивши його від відбуття покарання, якщо він протягом іспитового строку в три роки не вчинить нового злочину. Також, обвинуваченого на три роки позбавлено права керувати транспортними засобами й зобов’язано відшкодувати судові витрати.

Реклама

Закарпатці ж здивовані таким вироком суду і активно висловлюють свої думки у соцмережах.

Скоїв смертельну ДТП і втік: закарпатців здивував вирок суду – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно