Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу поліцейські виявили 5 водіїв у нетверезому стані

За добу поліцейські виявили 5 водіїв у нетверезому стані

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Берегові та Мукачівському, Свалявському, Воловецькому і Виноградівського районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. Про це інформують у відділі комунікації поліції Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 12 липня, по вул. Мукачівській в Берегові сталася дорожньо-транспортна пригода з вини нетверезого водія «ВАЗ 2101». На місці події працювали працівники сектору реагування патрульної поліції Берегова. За кермом автомобіля перебував 48-річний місцевий житель. Чоловік допустив зіткнення з автомобілем «Audi», який був припаркований на узбіччі дороги. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,9 проміле алкоголю. На правопорушника поліцейські склали адмінпротоколи за скоєння ДТП та за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також:
Свідомий містянин повідомив поліцію про нетверезого водія автобусу
Реклама

У Нижніх Воротах місцеві поліцейські зупинили за виконання незрозумілих маневрів автомобіль марки «BMW». За кермом транспортного засобу перебував 24-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водій намагався втекти від поліцейських. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,4 проміле алкоголю. У селі Зубівка поліцейські Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль «ВАЗ 2101» на якому не освічувалися номерні знаки. Водій, 30-річний мешканець села Куштановиця мав явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік не мав водійського посвідчення і відмовився від проходження медосвідування. У присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол та відсторонили від керування.

Ще двох нетверезих водіїв задокументували за минулу добу працівники СРПП Виноградівського та Свалявського відділень поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Реклама

Нагадаємо, що нещодавно на Ужгородщині маленька дівчина загинула під колесами п’яного водія.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно