Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагедія у потязі "Рахів–Київ": нові подробиці загадкової смерті дитини

Трагедія у потязі "Рахів–Київ": нові подробиці загадкової смерті дитини

Вранці 25 липня між залізничними коліями знайшли мертвим 11-річного киянина. Хлопець уночі потягом "Рахів–Київ" повертався додому з відпочинку.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, близько 6:00 години на лінію "102" надійшло повідомлення від залізничного техніка про те, що в селі Волоське Хмельницької області між залізничними коліями виявлено тіло підлітка.

Речник Нацполіції Ярослав Тракало зазначив, що хлопчик Тимофій із групою інших дітей у супроводі вихователя повертався з відпочинку у Яремчі. Батьки його мали зустрічати в Києві. За попередніми даними, зовнішніх ознак насильницької смерті немає. Призначено судмедекспертизу.

Реклама
Читайте також:
Чоловік кинувся під потяг, який їхав у Мукачево

"Під час попереднього огляду вагону з’ясувалось, що був відкритий технічний вихід. Причини, чому він був відкритий, з’ясовуються. Також нам повідомили, що на цій ділянці потяг їде близько 100 км/год, – розповів Ярослав Тракало. – Опитали дітей. За їхніми словами, жодних бійок, конфліктів чи сварок не було. О 1 годині ночі діти лягли спати. Речі загиблого залишись у вагоні".

Реклама

За даним фактом поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) і за ч. 2 ст. 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно