Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тіло було посеред дороги: в області трапилась ще одна смертельна аварія

Тіло було посеред дороги: в області трапилась ще одна смертельна аварія

Поліцейські проводять досудове слідство у справі щодо смертельного травмування на дорозі велосипедиста. Повідомлення про виявлення у селі Нове Село на Виноградівщині тіла чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними отриманим у результаті ДТП,  надійшло до правоохоронців вчора, 6 серпня, о 23:55.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, а також слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття. Вони встановили, що наїхав на чоловіка автомобіль марки "BMW" . Після аварії на транспортному засобі є характерні пошкодження.

Читайте також:
Сім’я з малими дітьми потрапила в жахливу ДТП. Загинув чоловік
Реклама

За складеним орієнтуванням причетного до наїзду на велосипедиста водія розшукали. Ним виявився 32-річний житель села Ільниця Іршавського району. "Чоловік пояснив, що злякався і саме тому покинув місце аварії, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. – Наразі з водієм спілкуються правоохоронці". 

За фактом аварії зі смертельним наслідком у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз, які дозволять відтворити ситуацію та встановити, хто саме винен у ДТП.

Реклама

Інтернет-видання "PMG.ua" уже писало про ДТП, яка сталася сьогодні вранці. Позашляховик на швидкості налетів на легкове авто у Ракошині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно