Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Біля Чинадієва поліція виявила плантацію конопель

Біля Чинадієва поліція виявила плантацію конопель

У лісомасиві неподалік селища Чинадієво Мукачівського району співробітники кримінальної поліції районного відділення вивили дві земельні ділянки з насадженнями коноплі. За фактом незаконного посіву та вирощування нарковмісних рослин у поліції розпочато слідство.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 16 вересня, співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного відділення спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань Головного управління Нацполіції Закарпаття у чагарниках, на відстані близько 1500 м за селищем Чинадієво на Мукачівщині виявили дві земельні ділянки з посівами конопель.

На місці події поліцейські з’ясували, що двоє місцевих мешканців, віком 21 та 35 років, систематично доглядали за двома ділянками, які були розташовані на відстані близько 500 метрів одна від іншої. Поряд з кожною плантацією були зведені невеликі дерев’яні будиночки та організовано систему для поливу кущів, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Поліція вилучила близько 200 кущів коноплі

Вцілому, під час слідчих дій поліцейські вилучили 134 кущі коноплі, заввишки до 2 метрів, 113 грамів сухої речовини, ймовірно марихуани, та пластмасову пляшку для викурювання нарковмісних речовин – бульбулятор. Все вилучено як речові докази та направлено для проведення відповідної експертизи.

Реклама

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу: ч.2 ст.310 (посів або вирощування снодійного маку або конопель), ч.1 ст.309 (незаконне зберігання наркотичних засобів).

Організаторів незаконного вирощування доставлено до відділку поліції. З ними проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Біля Чинадієва поліція виявила плантацію конопель – 01
Реклама

Раніше повідомлялось, що група осіб намагалась переправити через кордон наркотиків на 10 мільйонів доларів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно