Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі чоловік та жінка побили двох поліцейських

Вночі чоловік та жінка побили двох поліцейських

22 вересня, близько 23:00, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Середнє Ужгородського району група осіб спричинила тілесні ушкодження двом співробітникам Ужгородського районного відділення поліції, а саме інспектору СРПП та слідчому відділення.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що під час охорони публічної безпеки на святі народного мистецтва в селищі Середнє, правоохоронці відреагували на факт аварії на території обслуговування.

Водій транспортного засобу "ВАЗ-21015", перебуваючи напідпитку за кермом авто, з’їхав у кювет. Під час спілкування з чоловіком, до працівників поліції зі спини підійшли кілька осіб, які почали чинити опір законним діям правоохоронців. У результаті інциденту двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження.

Реклама
Читайте також:
Закарпатські роми у поліцейському відділку побили правоохоронців, – соцмережі

У відділі комунікації поліції інтернет-виданню "PMG.ua" розповіли, що за фактом злочину розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (Погроза чи насильство відносно працівника правоохоронного органу).

Реклама

Особи нападників встановлено. Це 29-річний місцевий мешканець та його 40-річна родичка. Наразі вони надають показові свідчення у відділку поліції. Вирішується питання про повідомлення особам про підозру та обрання щодо них міри запобіжного заходу. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно