Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаттям ширилися фальшиві гроші

Закарпаттям ширилися фальшиві гроші
ВІДЕО ДНЯ

Погоджено підозру трьом закарпатцям у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підроблених грошових коштів, вчинених за попередньою змовою групою осіб у великому розмірі (ч.2 ст.199 КК України).

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", попередньо встановлено, що підозрювані – двоє чоловіків та одна жінка, налагодили схему збуту підробок за ціною, що становила 50% від їх номіналу.

Реклама

Так, згідно із зібраними матеріалами справи, один із підозрюваних – мешканець Рахова, збував підроблені банкноти номіналом 100 доларів США. Наразі правоохоронці встановлюють джерело їх походження. Підробки він відправляв рейсовими автобусами, після повного розрахунку за фальшивки. Пошук клієнтів і розрахунок організовувала ужгородка.

Читайте також:
Поліцейські затримали злочинне угруповання, яке очолювала жінка
Реклама

Інший фігурант (мукачівець) підробляв 200 та 500-гривневі банкноти, які в подальшому поширював на території Закарпаття. Його затримали після чергової оперативної закупки фальшивок.

За результатами обшуків у Мукачеві та Рахові правоохоронцями вилучено значні суми грошових банкнот у національній та іноземній валютах, як з ознаками підроблення, так і отриману "виручку" за збут фальшивок, – зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме про їх тримання під вартою. Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області.

Реклама

Нагадаємо, оприлюднено прізвище та фото організатора замаху на вбивство начальника УЗЕ в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно